Referensnummer: 15:2024:006 | Sista ansökningsdag: 2024-06-30 | Förvaltning: Tekniska förvaltningen

Trafiksamordnare

Tekniska förvaltningens uppgift är att göra Borås till en vacker och hållbar stad som boråsare kan känna sig stolta över.  

 

Borås växer snabbt. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur - samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv.  


Som förvaltning arbetar vi tillsammans med gemensamma mål för området, helhetsperspektiv och nytänkande. Förvaltningen ansvarar för stadens skogar, parker, gator och persontransporter. Totalt är vi cirka 180 medarbetare som på olika sätt bidrar till att nämndens uppdrag genomförs. Förvaltningen omfattar tre verksamhetsområden, gata, park- och skog och persontransporter samt två stödfunktioner för HR och ekonomi. 

Din nästa arbetsplats

Vid Persontransportavdelningen arbetar 40 medarbetare med olika arbetsuppgifter fördelade på tre enheter. De ansvarar för anpassad skolskjuts med utförandet av skolskjuts för barn och ungdomar i anpassad gymnasie och grundskola, myndighetsutövning och planering av skolskjuts i form av linjetrafik, buss och taxi för grundskoleelever, myndighetsutövning och samordning av resor gällande färdtjänst och riksfärdstjänst. 

 

Avdelningen är en utvecklande och motiverande arbetsplats med Borås medborgare i fokus. Du får chansen att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare som strävar efter samma mål. Avdelningens gemensamma arbete blir synligt för och använt av Borås medborgare. 

Din anställning

Anställningsform: Visstidsanställning på deltid. 1 juni

Dina arbetsuppgifter

Som Trafiksamordnare kommer du att arbeta i Borås Stads beställningscentral för färdtjänst vid ordinarie personals frånvaro. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är beställning och trafikplanering. I tjänsten ingår det att ha kontakt med kunder och chaufförer via telefon och e-post samt kontakt med personal. Om behov finns kan du även få arbeta med liknande arbetsuppgifter inom persontransportsavdelningens andra verksamheter. Du kommer att arbeta i en grupp på ca 15 personer med varierande arbetsuppgifter. 

Du som söker

Vi söker Dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du ska ha logistisk förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Du ska vara van vid och kunna arbeta självständigt i ditt arbete och ha en mycket god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen Planet och Solen. Vi lägger mycket stor vikt vid att Du kan samarbeta, är prestigelös och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är positiv till förändringar samt i övrigt har lämpliga personliga egenskaper. 

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Peder Andersen, Ansvarig handläggare, Rekryterande chef
E-post: peder.andersen@boras.se
Telefon: 033-355059

Micael Johansson, Facklig företrädare
Telefon: 033-357000

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-30.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Vårdbiträde/Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Sök jobbet:
Gymnasielärare i Naturkunskap och Matematik, Almåsgymnasiet

Sista ansökningsdag: 2024-06-16

Sök jobbet:
Gymnasielärare i engelska till IB programmet

Sista ansökningsdag: 2024-06-28

Om att arbeta i Borås Stad

Kvinna som plockar fram medicin ur ett skåp

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Personer som jobbar i Borås Stad

Läs mer om våra yrken

Vill du ha nya utmaningar är vi rätt säkra på att vi kan hitta något som passar dig. Vi har fler än 250 olika yrken och du kan läsa om några av dem här. Du hittar också information om hur du kan utvecklas hos oss och hur det är att jobba här.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare med dragspel på magen framför en klass med gymnasieelever. 

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol