Referensnummer: 28:2024:063 | Sista ansökningsdag: 2024-08-11 | Förvaltning: Vård- och äldreförvaltningen

Kockar till Vård- och Äldreförvaltningen, Kristinegränd 7

Är du en matglad person som vill förhöja måltidsupplevelsen för våra brukare? Vill du vara med och starta upp en helt ny verksamhet? Då kan du vara en av de kockar vi söker till vårt nybyggda äldreboende Kristinegränd 7 som öppnar på Kristineberg i Januari 2025.

Din nästa arbetsplats

Vård- och äldreförvaltningen är en av Borås Stad största förvaltningar med ca 2500 anställda. Inom Kost- och vaktmästeriområdet arbetar ca 150 personer varav ca 70 stycken inom kök. Nu söker vi tre kockar som tillsammans med övrig personal vill vara med och utveckla maten inom äldreomsorgen. Vill du vara med på resan?

Grundplacering är i Kristinegränds kök.

Tjänsten är schemalagd tillsvidareanställning på heltid. Helgtjänstgöring med ensamarbete ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidare tillträde enligt ÖK

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som kock ingår alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, kassahantering, salladsberedning, servering, vikarieanskaffning, disk, vara delaktig i utvecklings-arbete etc. Administrativa arbetsuppgifter kan ingå exempelvis; beställningar, dokumentering och egenkontroll. Placering kommer vara i ett kök men vi samarbetar mellan de olika köken och därför kan du även få arbeta i andra kök.

Du som söker

Vi söker dig som har en utbildning inom restaurang, storhushåll eller mångårig yrkeserfarenhet som anses vara likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom köksarbete och kan hantera olika typer av specialkost. Meriterande är kunskap om HACCP, E-handel, kostdataprogram samt har B-körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt god datavana är ett krav. Du har ett genuint intresse för matlagning och är duktig på att sätta smaker samt förstår vikten av kvalitet, lönsamhet och nöjda gäster. Vi förutsätter att du kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta med andra personer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Pernilla Sjöberg, Rekryterande chef
E-post: pernilla.sjoberg@boras.se
Telefon: 033-353371

Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Utöver ett givande jobb erbjuder vi bland annat:

- Arbetskläder och arbetsskor

- Arbetsrotation för kunskapsöverföring och att utvecklas i yrkesrollen

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension

Upplysningar lämnas av enhetschef Pernilla Sjöberg 033-35 33 71 under v. 25-28, v. 29 Pernilla Landström 033-35 83 08, v. 30 Anna Hjalmarsson 033-35 33 67 samt under v. 31 Helena Meijer 033-35 36 04.

Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-08-11.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Sök jobbet:
Sjuksköterska sökes till hemsjukvården i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Sök jobbet:
Sjuksköterska till Margaretagatan 9 i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Om att arbeta i Borås Stad

Vårdpersonal som fikar.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom service och anläggning

Här finns jobben som underhåller Borås. Och med det menar vi de arbeten som bidrar till att skapa en fungerande vardag för boråsarna så att det finns vatten i våra ledningar, rensopade vägar och städade lokaler.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare med dragspel på magen framför en klass med gymnasieelever. 

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol