Referensnummer: 14:2024:011 | Sista ansökningsdag: 2024-08-12 | Förvaltning: Servicekontoret

Enhetschef byggservice

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 400 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar ca 250 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Enheten byggservice arbetar med stort som smått; underhåll, reparationer, om- och tillbyggnad i offentliga fastigheter inom Borås Stad. Vi söker nu en enhetschef till byggservice.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Verksamheten bedrivs enligt ett beställar-utförarkoncept och det innebär bland annat mycket kontakt med beställarfunktionerna som är placerade på andra förvaltningar eller bolag inom Borås Stad. Du kommer att leda en arbetsgrupp bestående av av hantverkare (snickare, målare och murare) som utför underhållsarbeten och reparationer på kommunens fastigheter, både invändigt och utvändigt. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetens resultat, arbetsmiljö och personal. I rollen ingår även att ta fram offerter på underhållsarbeten och mindre nyanläggningar.

Du som söker

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom området. Du är utbildad snickare/målare/hantverkare eller har motsvarande kunskaper vilka arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du har en bakgrund som arbetsledare/enhetschef/projektledare inom byggbranschen och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom byggledning. Du har har lätt för att samarbeta, samt intresse och förmåga att leda och utveckla medarbetare och verksamhet i en positiv anda.

Du måste ha god datorvana och B-körkort. Du är strukturerad och van vid att ta beslut. Du är flexibel och kan på så sätt lätt hantera oförutsedda händelser. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mats Söderbom, Rekryterande chef
E-post: mats.soderbom@boras.se
Telefon: 033-357019

Johanna Yrvelid, Facklig företrädare Vision
Telefon: 033-357000

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-08-12.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Sök jobbet:
Sjuksköterska sökes till hemsjukvården i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Sök jobbet:
Sjuksköterska till Margaretagatan 9 i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Om att arbeta i Borås Stad

En man med dragspel framför ett en klass med ungdomar.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom ledning, utveckling och administration

Hos oss arbetar närmare 500 chefer och det finns flera olika jobb inom verksamhetsutveckling och administration.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare med dragspel på magen framför en klass med gymnasieelever. 

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol