Meny

Meny

Vem är du?

Förvaltarenheten består av nio förvaltare med mycket olika personligheter. Gemensamt är dock drivet och viljan att göra ett bra jobb. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi vill att du generöst delar med dig av dina erfarenheter, bidrar till skratt och kreativitet och peppar dina kollegor. Det här är en roll för dig som är lösningsfokuserad och trivs med mycket kundkontakt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning mot bygg/fastighet 120 poäng eller med annan lämplig utbildning, kombinerat med några års arbetserfarenhet inom fastighetsverksamhet. Du har en god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området samt vana av budget- och prognosarbete.

Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid din personlighet. 

Lika och olika

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger oss bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov. Så tveka inte att söka tjänsten oavsett vem du är.


p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-03-08 15.07

Ändrad av:

Dela sidan: Vem är du?

g q n C

p

Kontakt