Meny

Meny

Lediga jobb

Borås Stad växer och söker medarbetare som vill vara med och göra staden ännu bättre för boråsarna. Nya invånare – nyfödda och nyinflyttade – betyder att fler behöver vara med och utveckla Borås för framtiden. Varje år rekryteras mellan 700 och 1 000 nya medarbetare.

Så om du söker meningsfullhet, söker Borås Stad dig. Du hittar säkert något jobb som passar just dig här. Eller kanske någon du känner. I så fall får du gärna tipsa vidare!

Sök lediga jobb

Det är enkelt att söka jobb i Borås Stad. Du ansöker direkt här på webben.

Om du vill söka jobb inom något av Borås Stads kommunala bolag hittar du deras lediga tjänster på bolagens egna webbplatser.

Vi söker förvaltningschef till Förskoleförvaltningen

Vi söker en förvaltningschef till Förskoleförvaltningen som vill leda och utveckla en förskola som främjar kreativitet och ger våra barn de bästa förutsättningarna för framtiden.

Vi söker ekonomichef till Sociala omsorgsförvaltningen

Vi söker en ekonomichef till Sociala omsorgsförvaltningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som vill ta rollen som chef för ekonomifunktionen i Sociala omsorgsförvaltningen.

Vill du vikariera hos oss?

Vi söker även vikarier, mer information hittar du på sidan Vikariera hos oss

Lista över lediga jobb

Meddelande till alla bemannings- och rekryteringsföretag

Inför varje rekrytering tar Borås Stad ställning till rekryteringskanaler. Därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tack!

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-03-19 13.50

Ändrad av:

Dela sidan: Lediga jobb

g q n C

p

Kontakt