Meny

Meny

Vårt erbjudande

Som projektledare hos oss ansvarar du för ditt projekt under byggprocessens samtliga skeden d v s, från idé till inflyttning. Detta betyder att du förutom att väga in behoven från alla inblandade, också måste ta hänsyn till bestånd av ovanliga grodor, barnens önskemål om en chokladfontän på förskolan samt en och annan fridlyst hasselmus. Arbetet innehåller många roliga arbetsuppgifter som ställer stora krav på gott omdöme. Du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag och du gör det som en del i ett professionellt team där vi delar på både utmaningar och framgångar. Arbetsglädje, personlig utveckling och energi är ledord för vårt arbete.

Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att känna hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.

Vi vill att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har flextid och du kan växla semesterdagstillägg mot extra semesterdagar, du får friskvårdsbidrag och mycket mer som du kan läsa om här.öppnas i nytt fönster

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-10-31 07.42

Ändrad av:

Dela sidan: Vårt erbjudande

g q n C

p

Kontakt