Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Vem är du?

Drift- och förvaltningsavdelningen består av fastighetsförvaltare, specialister och ekonomer med mycket olika personligheter. Gemensamt är dock drivet och viljan att göra ett bra jobb. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi vill att du generöst delar med dig av dina erfarenheter, bidrar till skratt, kreativitet och peppar dina kollegor.

Vi söker dig som är har en utbildning på högskolenivå och en mycket bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Du har kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området samt god kunskap inom fastighetsförvaltning. Det ekonomiska ansvaret kräver att du tidigare haft budgetansvar. Du har dessutom några års erfarenhet i en chefsbefattning med personal- och arbetsmiljöansvar.

Vi kommer i rekryteringen lägga stor vikt vid din personlighet. 

Lika och olika

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger oss bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov. Så tveka inte att söka tjänsten oavsett vem du är.


Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Vem är du?

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol