Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Jussi Niveri, enhetschef

Jussi Niveri började sin karriär som undersköterska och har jobbat med vård och omsorg sedan 20-årsåldern. Idag är han enhetschef för hemsjukvården inom Vård- och äldreförvaltningen.

Jag sätter patienten i fokus. Varje dag.

Inom hemsjukvården ansvarar vi för patienter som är inskrivna för hemsjukvård dagtid. Patienterna kan vara i olika åldrar, men merparten är 65 år och uppåt. Min uppgift är bland annat att säkerställa att vi har hög patientsäkerhet och tydliga riktlinjer och rutiner så att vårdpersonalen kan lägga tid på rätt saker.

Jag började min bana inom vården som undersköterska i 20-årsåldern. Därefter utbildade jag mig till sjuksköterska och drogs ganska snart till ledarskapsfrågor. Nästa steg blev därför biträdande avdelningschef och senare enhetschef.

Det roligaste med mitt jobb är alla möten, med personal, patienter och andra vårdenheter som vi samverkar med. Jag uppskattar också när vi får respons från våra patienter, oavsett om det är ris eller ros. Ris hjälper oss att hitta de saker som vi kan förbättra för att patienterna ska bli så nöjda som möjligt. Det är också anledningen till att jag lockades av att jobba med ledarskapsfrågor, där jag genom att lyssna och förbättra kan göra skillnad i vardagen för både patienter och medarbetare.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Jussi Niveri, enhetschef

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol