Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Kosar Ali, rörläggare

Kosar Ali är rörläggare på Servicekontoret och hjälper varje dag till med att bygga och underhålla Borås. Oavsett dag eller tid på dygnet ser han till att boråsarna har vatten.

Jag underhåller Borås. Varje dag

Det är svårt att förutse hur arbetsdagen kommer se ut. Som rörläggare inom vatten och avlopp är dagarna väldigt varierade och vi jobbar över hela Borås, från centrum till Dalsjöfors, Borgstena och Sandhult. Vi har ofta inplanerade jobb som nyläggningar eller byten, men uppstår det en läcka någonstans så får vi ställa om snabbt och åka dit. Akutjobben går alltid först.

Jag hjälper boråsarna varje dag. En läcka kan uppstå när som helst och därför har vi jour för att alltid kunna vara snabbt på plats, oavsett om det är en tisdag i mars eller på julafton. Det gör att jobbet känns meningsfullt. Det känns bra att kunna ställa upp och göra skillnad för de som vi hjälper. Det känns också meningsfullt att vara med och bygga Borås – att kunna åka förbi en plats där vi jobbat och tänka att jag varit med och byggt upp det.

En anledning till att jag verkligen trivs med mitt jobb är mina kollegor. Vi har en bra stämning i gruppen och ställer upp för varandra. Det var en av anledningarna till att jag ville jobba här efter att jag gjort min praktik här under gymnasiet.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Kosar Ali, rörläggare

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol