Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Linus Sandgren, lokalvårdare

Linus Sandgren är lokalvårdare på Trandaredskolan. I sitt arbete skapar han rena och trivsamma miljöer för elever och personal att vistas i, oavsett väder och årstid.

Jag skapar trivsel. Varje dag.

Jag har alltid tyckt om att städa och älskar att ha det rent och snyggt omkring mig. Jag tror att jag har ärvt det av min farmor. Hon var väldigt renlig och pedantisk av sig och när jag var liten var jag ofta med henne och städade. Min första dammsugare fick jag av mormor när jag var sju år. Även om det var en leksaksdammsugare så använde jag den flitigt.

Det bästa med mitt arbete är att jag har ett rörligt och socialt jobb. Jag rör mig över hela skolan och får varje dag träffa barn, personal och föräldrar. Det känns meningsfullt att få skapa en ren och fin miljö för dem som vistas här.

Jag har jobbat som lokalvårdare i över 13 år nu och trivs verkligen med mitt jobb. Jag tror det märks på mig också, bland annat genom det Instagram-konto som jag och min kollega har skapat där man kan följa vårt arbete. Det känns roligt att kunna visa upp vad vi gör och kunna förmedla hur roligt vi har på jobbet.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Linus Sandgren, lokalvårdare

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol