Meny

Meny

Sommarjobb för dig som är 18 år och uppåt

Är du intresserad av ett inspirerande och meningsfullt arbete i sommar? Borås Stad söker varje år sommarvikarier inom funktionshinderverksamheten, individ- och familjeomsorgen för vuxna, socialpsykiatrin, äldreomsorgen och på hem för ensamkommande barn.

Sök sommarjobb om du:

  • Fyllt 18 år eller fyller 18 år före vecka 24 i år (undantag kan förekomma).
  • Är pensionär.
  • Tycker om att umgås och att arbeta med människor och kan jobba i minst fyra veckor.
  • Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom det område där du söker sommarjobb, men detta är dock inte ett krav.
  • Vissa sommarjobb kräver att du har körkort.

Till dig som är född år 2002 eller 2003 erbjuder vi istället att söka sommarjobb för ungalänk till annan webbplats. Du som är född år 2001 kan både söka ovanstående sommarjobb och sommarjobb för unga.

Semesterperiod

Semesterperioden sommaren 2019 är vecka 25–33.

För att du ska känna dig trygg på ditt sommarjobb får du en introduktion, där du bland annat får ta del av de rutiner och arbetssätt som finns för verksamheten. Därför får du under vecka 25 gå bredvid en kollega för att lära dig arbetet och sommarjobbet börjar därefter vecka 26.

Ansökan och intervjuer

Ansökningsperioden startar den 9 januari, du gör din ansökan på respektive länk nedan. Vi påbörjar intervjuer under vecka 5. Rekrytering pågår löpande.

Lön

Om du är utbildad inom vård och omsorg eller utbildad inom barnomsorg, tjänar du som lägst 131,21 kronor i timmen. Saknar du utbildning och är 19 år eller äldre tjänar du som lägst 118,48 kronor i timmen. Du som är 18 år och saknar utbildning tjänar 109,09 kronor i timmen.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom omsorgen måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Hämta blanketten på polisen.selänk till annan webbplats. Detta är en av de bakgrundskontroller som kan göras.

En medarbetare och en brukare. 

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-06-24 10.31

Ändrad av:

Dela sidan: Sommarjobb för dig som är 18 år och uppåt

g q n C

p

Kontakt