Meny

Meny

Vikariebank för förskola, grundskola och gymnasium

Vill du vikariera på förskola, grundskola eller gymnasium? Vi söker barnskötare, elevassistenter, fritidsledare, förskollärare, fritidspedagoger och lärare. Det är bra om du är utbildad inom området men det är inget krav, vi söker dig som är intresserad av att prova att arbeta i dessa verksamheter. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik och lätt att samarbeta med.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Vi vill ha så aktuell intresselista som möjligt, vilket gör att vi rensar förskola-skola-banken med jämna mellanrum. Har du inte hört något från oss på tre månader och fortfarande är intresserad, ber vi dig göra en ny intresseanmälan.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.selänk till annan webbplats. Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i skola och förskola kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-08-24 08.41

Ändrad av:

Dela sidan: Vikariebank för förskola, grundskola och gymnasium

g q n C

p

Kontakt