Meny

Meny

Vikariebank för öppen ungdomsverksamhet

På våra fritidsgårdar har vi den öppna ungdomsverksamheten. Verksamheten ska genomsyras av hållbarhet, delaktighet och jämställdhet.

I den öppna ungdomsverksamheten arbetar vi tillsammans med ungdomar i projekt. Vi planerar och genomför aktiviteter tillsammans. Vi jobbar coachande med en positiv människosyn och fokuserar på varje persons möjligheter och resurser. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Du arbetar dagtid, kvällar och helger.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.selänk till annan webbplats. Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie på bibliotek kan du skicka in en intresseanmälan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-01-17 09.28

Ändrad av:

Dela sidan: Vikariebank för öppen ungdomsverksamhet

g q n C

p

Kontakt