Meny

Meny

Vikariebank för stöd och boende för ungdomar

Stöd och boende för ungdomar har åtta verksamheter; sex boenden för ensamkommande barn, ett ungdomsboende och ett boendestöd för ungdomar.

Målgruppen är åldern 15-20 år och vi arbetar med ungdomar som har en insats via socialtjänsten. I våra verksamheter arbetar vi schemalagt dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss vill vi att du är en stabil vuxen och att du har kommit en bit i din egen utveckling. Du har en positiv inställning, är flexibel och har lätt för att samarbeta. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav. Arbetet innebär en del aktiviteter där bilkörning ingår och vi vill därför att du har körkort.

Utdrag ur belastningsregistret

Du behöver ha ett godkänt utdrag ifrån polisens belastningsregister avseende HVB-hem för att få jobba inom våra verksamheter. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.selänk till annan webbplats. Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att vikariera inom stöd och boende för ungdomar kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-01-17 09.27

Ändrad av:

Dela sidan: Vikariebank för stöd och boende för ungdomar

g q n C

p

Kontakt