Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vikarie för äldreomsorg

Vi söker dig som vill arbeta med människor. Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete där du gör skillnad för invånarna i Borås Stad. Du som vikarie är viktig och din insats kommer betyda mycket för många människor. Tillsammans skapar vi ett gott liv varje dag för de som behöver vård och omsorg.

För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i det svenska språket. Vårdutbildning, körkort och tillgång till egen bil är meriterande men inget krav. Inom äldreomsorgen arbetar du dagtid, kvällar och helger. På vissa enheter finns det även möjlighet att arbeta natt. Hos oss förekommer dock inga dygnspass.

Ansökan

Vi söker nya vikarier inför sommaren 2023. Skicka in din ansökan om du är intresserad av att arbeta som vikarie inom äldreomsorgen.

Urval och intervju sker löpande. . Vi kontaktar dig inom 14 dagar via telefon eller e-post och meddelar om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Läs mer om våra verksamheter

Se vilka olika områden du kan arbeta inom.

Dina arbetsuppgifter

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i äldreomsorgen kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid. Du måste vara 18 år för att göra en intresseanmälan.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom äldreomsorgen behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister som heter ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”. Detta är en av de bakgrundskontroller som görs. Om du har mobilt bankID kan du beställa ett utdrag redan nu:

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta mer?

Kontakta någon av nedanstående person om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Jasmina Dedeic, rekryteringssamordnare
Telefon: 033-35 37 48

Madicken Niskanen, rekryteringssamordnare
Telefon: 033-35 37 59

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för äldreomsorg

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender