Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vikarie för äldreomsorg

Vi söker vikarier som har ett intresse av att utvecklas inom vård- och omsorg. Du har en viktig och betydelsefull roll i våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer att erbjudas ett spännande och omväxlande arbete där du får göra skillnad för invånarna i Borås Stad.

Vårt mål är att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg ska ha ett gott liv var dag. Du som vikarie är därför viktig för oss för att nå vårt mål.

Som vikarie på Vård- och äldreförvaltningen arbetar du antingen som timavlönad via vår bemanningsenhet eller har ett schemalagt vikariat direkt på någon av våra enheter. Som timavlönad lägger du själv ditt schema med tider som passar dig.

Nu söker vi många nya vikarier inför sommaren 2022. Inom äldreomsorgen kan du arbeta både dagtid och kvällar men även helger och nätter.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i äldreomsorgen skickar du en intresseanmälan.

Urval och intervju sker löpande efter verksamhetens behov av vikarier. På grund av att vi har många intresseanmälningar har vi tyvärr inte möjlighet att ge personlig återkoppling till alla som söker, återkoppling sker via telefon eller e-post.

Din nästa arbetsplats

Inom äldreomsorgen kan du vikariera inom olika områden:

Du som söker

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med människor. Du ska ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. En vårdutbildning är meriterande, men inte ett krav. Det är även meriterande om du har körkort och tillgång till bil, men det är heller inte ett krav i alla verksamheter.

Dina arbetsuppgifter

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i äldreomsorgen kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid. Du måste vara 18 år för att göra en intresseanmälan.

Din anställning

Anställningsform: timavlönad (du väljer tider som passar) eller vikariat (du arbetar på schemalagda tider).
Sysselsättningsgrad och tillträde: efter överenskommelse.
Arbetstider: dag, kväll eller natt både vardag och helg.

Lönesättning sker individuellt och bedöms efter utbildning och erfarenhet.

Jobba hela sommaren och få extra lönetillägg

Om du arbetar åtta veckor under sommaren (semestervikarie) får du ett extra tillägg på 3000 kronor eller 6000 kronor innan skatt beroende på var i kommunen du arbetat.

Utdrag ur belastningregistret

För att du ska få arbeta inom äldreomsorgen behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister som heter ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”. Detta är en av de bakgrundskontroller som görs. Om du har mobilt bankID kan du beställa ett utdrag redan nu:

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du veta mer?

Kontakta någon av nedanstående person om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Jasmina Dedeic, rekryteringssamordnare
Telefon: 033-35 37 48

Samrend Mohamad-Poor, rekryteringssamordnare
Telefon: 033-35 37 59

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande.

Vill du vara med och bidra till en god och säker vård och omsorg? Välkommen med din ansökan!

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för äldreomsorg

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender