Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Vikarie för badhus och fritidsgårdar

Vi söker timvikarier till:

  • Fritidsgårdar
  • Våra badhus

Vikariera på fritidsgårdar

På våra fritidsgårdar har vi den öppna ungdomsverksamheten där vi arbetar tillsammans med ungdomar i projekt. Vi planerar och genomför aktiviteter tillsammans. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Du arbetar dagtid, kvällar och helger.

Vikariera i våra simhallar

Du arbetar med allt från badbevakning och simundervisning till receptionsarbete och lokalvård. Arbetet utförs under veckans alla dagar och på varierande arbetstider.

Kvalifikationer: En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav. Lägsta kravet för att vara aktuell för arbete inom enheten är att du klarar våra livräddnings- och dykprov. För att kunna bedriva simundervisning krävs simlärarutbildning. En genuin servicekänsla är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vilket är en av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Blankett: Begäran om utdrag från belastningsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie kan du skicka in en intresseanmälan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Vi vill ha så aktuell intresselista som möjligt, vilket gör att vi rensar med jämna mellanrum. Har du inte hört något från oss på tre månader och fortfarande är intresserad, ber vi dig göra en ny intresseanmälan.

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för badhus och fritidsgårdar

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol