Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp
Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Vikarie för kök och lokalvård

Vi söker timvikarier till:

  • Kök
  • Lokalvård

Kost och lokalvården i Borås Stad förmedlar personal för lokalvård och restauranger i offentliga lokaler. Arbetet utförs dagtid måndag till söndag med start från klockan 06.00. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vilket är en av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie inom kost och lokalvård kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en län.

Vi vill ha så aktuell intresselista som möjligt, vilket gör att vi rensar med jämna mellanrum. Har du inte hört något från oss på tre månader och fortfarande är intresserad, ber vi dig göra en ny intresseanmälan.

Senast ändrad: 2020-09-09 13.17

Dela sidan: Vikarie för kök och lokalvård

g q n C