Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Vikarie för stöd och boende för ungdomar

Vi söker timvikarier till:

  • Boende för ensamkommande barn
  • Ungdomsboende
  • Boendestöd för ungdomar

Målgruppen är åldern 15-20 år och vi arbetar med ungdomar som har en insats via socialtjänsten. I våra verksamheter arbetar vi schemalagt dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss vill vi att du är en stabil vuxen och att du har kommit en bit i din egen utveckling. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav. Arbetet innebär en del aktiviteter där bilkörning ingår och vi vill därför att du har körkort.

Utdrag ur belastningsregistret

Du behöver ha ett godkänt utdrag ifrån polisens belastningsregister avseende HVB-hem för att få jobba inom våra verksamheter. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vilket är en av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning. 

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att vikariera inom stöd och boende för ungdomar kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Vi vill ha så aktuell intresselista som möjligt, vilket gör att vi rensar med jämna mellanrum. Har du inte hört något från oss på tre månader och fortfarande är intresserad, ber vi dig göra en ny intresseanmälan.

Senast ändrad: 2020-01-07 11.28

Dela sidan: Vikarie för stöd och boende för ungdomar

g q n C