Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vikarie för vaktmästeri

Är du en händig person som vill arbeta med varierande uppgifter och styra över din egen tid? Då kanske du är vår nästa timvikarie i Borås Stad.

Din nästa arbetsplats

Vi söker vaktmästare till olika verksamheter runtom i Borås Stad. Som timvikarie i Borås Stad lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. På så sätt kan du själv anpassa ditt arbete efter din livssituation. Du kanske vill kombinera ditt arbete med studier eller fortsätta jobba efter pensionen, men på dina egna villkor? Oavsett hur din situation ser ut, så får du chansen att bidra med din kunskap och erfarenhet i en bred och social roll. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under dagtid.

Din anställning

Du blir timanställd via Bemanningsenheten pedagogik. Tjänsterna är tidsbegränsade med sysselsättningsgrad efter behov. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift blir att ge service till olika enheter runtom i Borås Stad. Du kommer arbeta på skolor, förskolor och äldreboenden. Du hjälper till med fastighetsunderhåll och andra uppgifter som är vanliga för en vaktmästare. Som vikarie arbetar du inte enbart på en verksamhet, utan på flera olika inom Borås Stad.

Du som söker

Vi söker dig som är positiv och handlingskraftig. Du har förmåga att se till helheten, du är noggrann och strukturerad, och det är viktigt för dig att ge en god service. Du kan anpassa dig till förändringar i vardagen och du är bra på att skapa goda relationer.

Du behöver vara händig, van vid att arbeta självständigt och du gillar att lösa problem. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi letar efter dig med stor praktisk erfarenhet, du får gärna ha yrkeserfarenhet från området. Körkort är ett krav då du kan behöva köra bil i tjänsten.

Mer information för dig som blir timanställd vikarie Länk till annan webbplats.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie som vaktmästare, skickar du in en intresseanmälan.

Urval och intervju sker löpande. Vi ringer upp dig som går vidare till en intervju. Annars får du e-post med återkoppling. Om du inte blir erbjuden en timanställning första gången du söker, kan det finnas många olika orsaker till detta. Är du fortsatt intresserad ber vi dig göra en ny intresseanmälan efter tre månader då behovet kan se annorlunda ut.

Eftersom du kan komma att arbeta inom förskola eller skola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Vi rekommenderar att du beställer ett utdrag från belastningsregistret i god tid, eftersom det tar cirka två veckor att få hem det på posten. Du kommer dock enbart att uppvisa belastningsregister om du får ett erbjudande om timanställning.

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Vikarie för vaktmästeri

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender