Ellen Tafferner, konstpedagog

Ellen Tafferner har jobbat som konstpedagog sedan 2016. Vad innebär det att vara konstpedagog och vad får man göra? Läs mer om yrket och hur hon genom sitt arbete bidrar till en meningsfull fritid för alla.

Blond kvinna står framför tavelvägg och ler

Vad arbetar du med?

- Jag har arbetat som konstpedagog på Borås Konstmuseum sedan 2016. Det innebär bland annat att jag jobbar med konstförmedling för alla åldrar!

Hur arbetar du för att berika boråsarnas liv och bidra till meningsfull fritid?

- Genom olika slags konstupplevelser för alla åldrar berikar och bidrar jag till en meningsfull fritid. Det kan till exempel vara visningar av den offentliga konsten i Borås, där jag berättar om verket och konstnärens arbete och tanke. Jag jobbar även med barn och ägnar mycket tid åt praktiskt skapande i museets ateljé.

Vad är det bästa med ditt yrke?

- Alla givande och spännande möten är det bästa! Jag möter många intresserade och spännande människor varje dag och min förhoppning är att jag kan lyckas skapa nya kulturvanor för dem.

Hur vill du locka andra att utbilda sig till konstpedagog?

- Som konstpedagog kan du göra så mycket för både barn och och vuxna, vilket gör det till ett oerhört spännande yrke.

Om att arbeta i Borås Stad

Vårdpersonal som fikar.

Trygg anställning

Trygghet i anställningen handlar såklart om ordning och reda i avtal och med löner. Men det handlar också om att vi är en stabil organisation med tydliga rutiner och arbetssätt som fungerar.

En man som åker buss. Han har hörlurar på sig och ser glad ut.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Ellen Tafferner, konstpedagog

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol