Lukas Benjaminsson, förskollärare

Lukas Benjaminsson har alltid älskat att spela musik. En av de bästa sakerna med att vara förskollärare är han kan använda sitt musikintresse med barnen på förskolan Kärnhuset.

Flera saker är bäst med mitt jobb.

Att arbeta i förskolan är väldigt socialt, du får träffa mycket människor och det gillar jag. Jag får väldigt mycket positivt tillbaka, både via barnen och vårdnadshavarna. Det finns också en jättestor frihet. Jag har alltid älskat att spela musik och kan använda mig av mitt musikintresse på så många sätt. Man kan till exempel träna munmotorik eller rörelse, och musiken är ett väldigt bra sätt att få med alla barn.

Jag är lugn som person och det har jag stor nytta av. Beteenden smittar av sig på barnen, är man själv lugn så blir barnen lugna. Går man upp i volym och pratar högt så pratar barnen högt.

Man passar för att arbeta i förskolan om man har en stor social förmåga. Det är många kontakter inte bara med barn utan med vårdnadshavare, andra pedagoger och folk runt omkring verksamheten.

Vi arbetar mycket med normer och värden och barnens vårdnadshavare berättar att det märks hemma. Det är jag stolt över. Jag får väldigt mycket positiv respons från vårdnadshavare om att vi gör ett bra jobb.

Om att arbeta i Borås Stad

En man som är på väg ner i en bassäng. Han har hoppat från kanten och gör bomben (håller armarna om knäna).

Ersättning och förmåner

Hos oss får du en lång rad förmåner ovanpå din lön. Några exempel är fri entré till våra simhallar, 2000 kronor i friskvårdsbidrag och ett tryggt pensionsavtal.

En man som står i en båt och fiskar med metspö.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Lukas Benjaminsson, förskollärare

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol