Zeinab Serhan, förskollärare

Förskolläraren Zeinab Serhan på Melltorps förskola är stolt över att undervisa barn i en tidig ålder.

Vi är i ständig utveckling.

Vi är i ständig utveckling då vi forskar tillsammans med barnen. Men det allra bästa med jobbet är ju barnen, den utveckling som sker under deras vistelse i förskolan är fantastisk. I förskolans verksamhet kompletterar arbetslaget varandra. Jag personligen tycker mycket om matematik och naturkunskap. Jag är en driven och lugn person och mina egenskaper och intressen smittar av sig på barnen.

Jag är stolt över att jag får föräldrarnas förtroende. De lämnar det viktigaste de har till mig och mina kollegor. Föräldrarna uppskattar det arbete vi gör och rekommenderar vår förskola till sina kompisar. Det är ett intyg på att vi gör ett bra jobb. Jag känner även stolthet över att undervisa och påverka barnen i en tidig ålder. Då är de mest mottagliga, de suger kunskap och lärande som små svampar.

Om att arbeta i Borås Stad

En man som är på väg ner i en bassäng. Han har hoppat från kanten och gör bomben (håller armarna om knäna).

Ersättning och förmåner

Hos oss får du en lång rad förmåner ovanpå din lön. Några exempel är fri entré till våra simhallar, 2000 kronor i friskvårdsbidrag och ett tryggt pensionsavtal.

Tre lantmätare ute i naturen.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Zeinab Serhan, förskollärare

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol