Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Öppettider och boka tid med handläggare

Vill du ha råd, hjälp eller vägledning med din bygglovsansökan eller bygganmälan? Då kan du boka ett digitalt möte eller telefontid med en av våra bygglovshandläggare.

Boka tid med en handläggare

Med tanke på smittspridning i samhället kommer de flesta möten med handläggare ske via Skype eller telefon. Kundmottagningen och öppna mottagningen är stängd för spontanbesök tills vidare.

Boka tid med en handläggare via vårt bokningssystem.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Information

I ärenden där personnummer finns och mottagaren är ansluten till någon av de fyra digitala brevlådorna Kivra, e-Boks, Min Myndighetspost och Digimail kommer Bygglovsadministrationen kunna skicka ut brev och information digitalt.

Mer information om du det funkar finns hos Skatteverketlänk till annan webbplats och på Mina Meddelanden.länk till annan webbplats

Telefontid

Om du vill prata med en bygglovsarkitekt finns telefonrådgivning på telefonnummer 033-35 85 00,  måndag–fredag 10.00–11.30, samt tisdagar mellan 16.00-18.00. Övrig tid endast enklare allmänna frågor.

Öppen mottagning

Den öppna mottagningen på tisdagseftermiddagar är stängd från 7 april och tills vidare med tanke på smittspridningen i samhället. Istället utökas bokningsbara tiderna i bokningsystemtetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till mellan kl 16.00-18.00 på tisdagar.

Kundmottagning

Under rådande omständigheter i samhället är kundmottagningen stängd för besök tills vidare. Det går fortfarande att lämna in handlingar till receptionen i Stadshusets entré, Kungsgatan 55 i Borås. Du når kundmottagningen både via e-post samhallsbyggnad@boras.se och telefon 033-35 85 00

Ordinarie öppettider

Kundmottagningens ordinarie öppettider är

Måndag–torsdag 8.00–12.00, 13.00–16.00
Fredag 8.00–12.00, 13.00–15.00

Uppgifter som vi behöver

Tänk på att ha alla uppgifter redo om du vill prata med en handläggare. För att handläggningen ska gå snabbare, behöver du ange:

  • namn
  • telefonnummer
  • fastighetsbeteckning/gatuadress
  • ärendenummer

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Öppettider och boka tid med handläggare

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol