Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kontakta en bygglovshandläggare

Det finns flera sätt att komma i kontakt med våra handläggare. Om du har ett pågående ärende och vill komma i kontakt med din bygglovshandläggare rekommenderar vi att du använder e-tjänsten.

Telefonrådgivning

 • Måndag till fredag 10:00–11.30
 • Telefonnummer: 033-35 85 00

Telefonnumret går till vår kundmottagning. Ringer du under den anvisade tiden får du direktnummer till den handläggare som har telefontid dagen du ringer.

Boka tid

Ibland är det enklare att ha en bokad tid. Då vet du att du får hjälp när det passar dig. Du kan boka tid för telefonmöte/teamsmöte eller personligt möte med din bygglovshandläggare via vår e-tjänst.

Boka tid med en bygglovshandläggare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Träffa oss i Stadsrummet

På tisdagar jämna veckor finns det möjlighet att träffa någon av våra bygglovshandläggare på vår öppna mottagning i Stadsrummet för att diskutera bygglovsrelaterade frågor.

 • Tisdagar jämna veckor mellan 16:00-17:30

Du hittar smidigast till Stadsrummet via Kulturhusets ingång från Sturegatan 37. Du behöver inte boka tid innan du kommer, men vi rekommenderar att du kollar i Borås Stads kalender innan du kommer.

Borås Stads kalender

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Kontakta en bygglovshandläggare

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Speed tar emot Stora Hållbarhetspriset.

  Speed får Stora hållbarhetspriset 2022

  Publicerad

  Flera års satsningar på hållbarhet, bland annat på att bygga Nordens största takbaserade solcellspark, Gör att logistik- och bemanningsföretaget Speed i Borås f...
 • Fyrverkerier på svart himmel

  Vi önskar alla ett säkert nyårsfirande

  Publicerad

  Nyårsfirandet innebär att en del av oss vill avfyra fyrverkerier. Det är en hantering förknippad med fest och glädje, men också med risker och ibland olägenhete...
 • Ett tält på stora torget

  Därför ska vi ge varandra en ren och snygg stad i julklapp

  Publicerad

  Igår stod vi från Borås rent och snyggt på Stora torget, bjöd på julfika, och gav tips på hur vi kan ge varandra en ren och snygg stad i julklapp. Nu kan du ta ...
Ikon: Kalender

Kalender