Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Lägenhetsförteckning

En lägenhetsförteckning innehåller uppgifter om varje lägenhets beteckning, storlek och antal rum. Alla lägenhetsförteckningar ingår i ett register över Sveriges bostadslägenheter. Uppgifter om vem som bor i lägenheten finns inte i lägenhetsregistret.

När behövs en lägenhetsförteckning?

Om du planerar att dela en lägenhet så att de blir två, eller om du planerar att slå ihop två lägenheter till en, måste du skicka med en lägenhetsförteckning med din bygglovsansökan.

Tänk på

 • En del bostadsrättsföreningar eller hyresvärdar har egna nummer eller namn på sina lägenheter. Det är nödvändigtvis inte samma nummer som det nationella lägenhetsregistret.
 • Filformat som vi tar emot är PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG, TIF och TIFF. 
  Observera att vi inte kan ta emot zip-filer.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Lägenhetsförteckning

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Illustration av ny ishall på Norrby Långgata - Evedalsgatan.

  Borås Stad tar över bygget av den nya ishallen

  Publicerad

  Det är sedan tidigare beslutat att en ny ishall ska byggas på fastigheten Kilsund 4, området där Leos lekland tidigare låg. Nu köper Borås Stad marken och träde...
 • Brasa

  Glöm inte anmäla din eldstad

  Publicerad

  Ska du skaffa en eldstad som till exempel en kakelugn, braskamin, braskassett eller panna? Kom ihåg att anmäla det till oss först!
 • Ett bi i en blomma

  Vi sår gräsytor till ängsmark

  Publicerad

  Nu startar vi ett pollineringsprojekt för att hjälpa våra pollinatörer! Det gör vi för att förbättra förutsättningar för hotade arter och gynna artrikedomen. Ar...
Ikon: Kalender

Kalender