Meny

Meny

Kartor, mätning och geografisk information

De kartor över Borås som du ser i olika sammanhang är ofta producerade av oss själva. Vi erbjuder en rad tjänster i form av olika kartprodukter, utsättning för byggnation och olika mättjänster. 

Kartprodukter för bygglov
Här kan du beställa kartor som behövs då du söker bygglov.

Utsättning och lägeskontroll
Vi hjälper dig med utsättning inför byggstart och lägeskontroll när byggnaden är färdig för att säkerställa den är placerad på rätt ställe.

Boråskartan
Om du är intresserad av att ta del av olika kartor i digital form kan du använda dig av Boråskartan. I Boråskartan kan du till exempel se var det finns skolor och förskolor, var äldreboendena ligger, eller var du kan bada eller åka skidor.

3D-modell över Borås
I vår 3D-modell kan du se staden ur ett helt annat perspektiv. Där presenterar vi aktuella projekt i 3D-format, vilket gör det möjligt att till exempel se hur sol och skuggor påverkas av byggnaders höjd.

Mättjänster
Vill du ha specialmätningar kan du beställa någon av våra mättjänster, till exempel koordinatberäkningar eller terrängmodeller.

Kartprodukter
Vi erbjuder flera olika sorters kartprodukter som vi kan anpassa efter dina behov.

Solkarta
Har du funderat på att skaffa solceller? Ta hjälp av vår solkarta, som ger dig en fingervisning om ditt tak har bra solläge eller inte.

Vår drönare
Vi använder oss av drönare för att uppdatera vår kartdatabas, fotografera och mäta volymer.

Senast ändrad: 2018-11-08 22.36

Ändrad av:

Dela sidan: Kartor, mätning och geografisk information

g q n C