Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Kartor, mätning och geografisk information

De kartor över Borås som du ser i olika sammanhang är ofta producerade av oss själva. Vi erbjuder en rad tjänster i form av olika kartprodukter, utsättning och lägeskontroll för byggnation, och flera typer av mättjänster. 

Kartprodukter för bygglov
Här kan du beställa kartor som behövs då du söker bygglov.

Utsättning och lägeskontroll
Det är viktigt att en byggnad uppförs på rätt plats. Vi hjälper dig med utsättning inför byggstart och lägeskontroll när grunden är lagd.

Boråskartan
Vill du veta var det finns skolor och förskolor? Eller var du kan bada eller åka skidor? Boråskartan är en interaktiv digital karta som visar adresser och platser för olika typer av aktiviteter och information som har med kommunens service att göra.

3D-modell över Borås
I vår 3D-modell kan du se staden ur ett helt annat perspektiv. Där presenterar vi aktuella projekt i 3D-format, vilket gör det möjligt att till exempel se hur sol och skuggor påverkas av byggnaders höjd.

Mättjänster
Vill du ha specialmätningar kan du beställa någon av våra mättjänster, till exempel koordinatberäkningar eller terrängmodeller.

Kartprodukter
Vi erbjuder flera olika sorters kartprodukter som vi kan anpassa efter dina behov.

Solkarta
Har du funderat på att skaffa solceller? Ta hjälp av vår solkarta, som ger dig en fingervisning om ditt tak har bra solläge eller inte.

Vår drönare
Vi använder oss av drönare för att uppdatera vår kartdatabas, fotografera och mäta volymer.

Senast ändrad: 2020-03-06 10.12

Ändrad av:

Dela sidan: Kartor, mätning och geografisk information

g q n C