Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Rapport 1 2020

Rapport 1 2020 berättade om våren och läge i juli.

Februari - mars 2020

Den 19:e februari fick kommunen det glädjande besked att pengarna till
förberedelse fas för åtgärder till Viskans förorenade sediment blev beviljade och projektet kunde stättas igång. Under det första kvartalet har projektledaren Ilse Postma stämt av med huvudmannen och andra inblandade parter vilken roll och ansvar var och en har. En projektplan och en kommunikationsplan har påbörjats.

April - juni

Startmötet genomfördes i början av maj. Ett stort engagemang visades av alla deltagarna! Då blev en mer detaljerad tidplan presenterad samt när olika typer av insatser behövs i projektet. Efter mötet har vi genomfört några mindre ändringar i projektorganisationen.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Rapport 1 2020

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Illustration av ny ishall på Norrby Långgata - Evedalsgatan.

  Borås Stad tar över bygget av den nya ishallen

  Publicerad

  Det är sedan tidigare beslutat att en ny ishall ska byggas på fastigheten Kilsund 4, området där Leos lekland tidigare låg. Nu köper Borås Stad marken och träde...
 • Brasa

  Glöm inte anmäla din eldstad

  Publicerad

  Ska du skaffa en eldstad som till exempel en kakelugn, braskamin, braskassett eller panna? Kom ihåg att anmäla det till oss först!
 • Ett bi i en blomma

  Vi sår gräsytor till ängsmark

  Publicerad

  Nu startar vi ett pollineringsprojekt för att hjälpa våra pollinatörer! Det gör vi för att förbättra förutsättningar för hotade arter och gynna artrikedomen. Ar...
Ikon: Kalender

Kalender