Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Rapport 3 2021

Rapport 3 innehöll en tillbakablick på början av sommaren och berättade om läget i juli.

april – juni 2021

Under det andra kvartalet har projektledningsgruppen främst arbetat med upphandling. Tilldelningsbeslut för laboratorietjänsten är nu skriven och upphandling för provtagande konsult är publicerad. Efter sommaren kan vi förhoppningsvis komma igång med undersökningar. Tidsplan är justerad efter genomförd upphandling och de nära förestående upphandling. Tidplanen behöver justeras kontinuerligt.

Kommande kvartal

Under kommande kvartal kommer vi publicera upphandling för utvärderande konsult. Upphandlingen avser ett flertal tekniska konsulttjänster för planering av undersökningar samt utvärdering och rapportering av data inom förberedelseskedet för Projekt Viskan.

Efter sommaren samordnar Borås Energi och Miljö vattendagarna. I vilken form det kommer bli är okänt men vi kommer vara med och presentera Viskanprojektet.

Den nationella temagruppen om förorenade sediment kommer att samordna en temadag om omhändertagande av förorenat sediment, vi räknar med en fysisk närvaro från projektledningen.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Rapport 3 2021

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Illustration av ny ishall på Norrby Långgata - Evedalsgatan.

  Borås Stad tar över bygget av den nya ishallen

  Publicerad

  Det är sedan tidigare beslutat att en ny ishall ska byggas på fastigheten Kilsund 4, området där Leos lekland tidigare låg. Nu köper Borås Stad marken och träde...
 • Brasa

  Glöm inte anmäla din eldstad

  Publicerad

  Ska du skaffa en eldstad som till exempel en kakelugn, braskamin, braskassett eller panna? Kom ihåg att anmäla det till oss först!
 • Ett bi i en blomma

  Vi sår gräsytor till ängsmark

  Publicerad

  Nu startar vi ett pollineringsprojekt för att hjälpa våra pollinatörer! Det gör vi för att förbättra förutsättningar för hotade arter och gynna artrikedomen. Ar...
Ikon: Kalender

Kalender