Meny

Meny

Brämhult

I Brämhult finns en varierad och blandad villabebyggelse från flera tidsepoker. Här bor cirka 5000 personer, de flesta i småhus. I Brämhult bor du centralt men ändå nära naturen. Med Ymerterrängen som granne har man ett stort utbud av motionsspår, skidspår och vandringsleder att välja mellan. Discogolfbanan är också en populär fritidsaktivitet.

Här finns Brämhults IK med stor verksamhet med ungdomsfotboll och den miljöcertifierade Myråsskolan, F-6, mitt i stadsdelen. Det finns flera förskolor att välja bland och gott om lekplatser i närområdet. Brämhult har också en F-9 skola.

Stadsdelens föreningsliv innehåller allt mellan idrott, scouter och ryttarsällskap till pensionärsorganisationer och religiösa föreningar.

Förbindelser

Brämhult ligger cirka fyra kilometer öster om centrala Borås. Från Brämhult har man täta bussförbindelser och till centrum tar ni er med buss på ungefär 15 minuter. In till centrala Borås finns också möjlighet att cykla längs fina cykelvägar. För de som pendlar med bil är det nära till Riksväg 40 mot både Göteborg och Jönköping. I centrala Brämhult finns Brämhults torg med en välbesökt matbutik. Vårdcentral och apotek finns också i närheten.

Tomt

I Brämhult säljer kommunen 1 småhustomt.

Brämhults-Lida 2:40, Bävergränd

1524 kvadratmeter, 1 250 000 kronor

  • Byggrätt enligt gällande detaljplan: 1 plan med vind eller suterräng, byggnadernas sammanlagda areal max 200 kvadratmeter varav uthus max 50 kvadratmeter.
  • Huvudmannaskap enligt detaljplan: Enskilt
  • Tomtens belastningar: Ingen uppgift.
  • Infrastruktur som finns:
    VA: Borås Energi och Miljö.
    Elnät: Borås Elnät
  • Samfällighet/Gemensamhetsanläggning: Ingen uppgift.
  • Rättigheter/Inskrivningar: Ingen uppgift.

OBS! Sluttande tomt.

Borås Stad reserverar sig för eventuella fel i texterna och framtida förändringar.

Senast ändrad: 2019-07-16 11.48

Ändrad av:

Dela sidan: Brämhult

g q n C