Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset

Borås Stad arbetar för att minska spridningen och hantera konsekvenserna av coronaviruset både i våra egna verksamheter och i samhället.

Ny information

Här finns senaste nytt, men även information under många av våra övriga sidor kopplade till coronaviruset uppdateras kontinuerligt.

Vi söker dig som vill stärka upp där det behövs som mest

Borås Stad söker dig som vill hjälpa de äldre eller kan arbeta inom öppen ungdomsverksamhet.

Vi söker dig som vill stärka upp där det behövs som mest

Håll ut!
Vi är övertygade om att vi tillsammans kan bidra till att bromsa coronaviruset. Var uthållig och fortsätt att följa Folkhälsomyndighetens råd. Filmen finns på fler språk.

En telefonlur.

Vill du hjälpa till eller behöver du hjälp?
Vill du göra en frivillig insats eller behöver du själv hjälp? På grund av coronaviruset behöver fler ha hjälp i sin vardag. Vi söker också dig med utbildning inom vård och omsorg göra en insats för samhällets mest sårbara grupper.

En person med en pratbubbla.

Information på andra språk samt lättläst
Här finns information om coronaviruset på andra språk, som lättläst version och på teckenspråk.

Stängda verksamheter
Följande verksamheter har beslutat att stänga eller på andra sätt begränsa sin verksamhet på grund av smittorisk eller brist på bemanning.

Allmänt om coronaviruset
Läs om hur du skyddar dig och andra från smittspridning, håll koll på viktiga telefonnummer och hitta information på olika språk.

Gymnasielunch
Du som är gymnasieelev i Borås kan hämta lunch från många olika restauranger i Borås. Vi uppdaterar ständigt listan på vilka restauranger som är med.

Senast ändrad: 2020-05-19 14.38

Ändrad av:

Dela sidan: Coronaviruset

g q n C