Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Frågor och svar för uppleva och göra

Här finns frågor och svar om hur vi hanterar coronaviruset inom området fritid och kultur. Vi uppdaterar och fyller på med frågor kontinuerligt. Klicka på plustecknet för att fälla ut svaret.

Se även Frågor och svar om coronaviruset

Kulturevenemang

Biljettkassan har öppet
Måndag-fredag 10-17, lördagar stängt, söndagar 12-16.

Öppettider för Kulturhuset Länk till annan webbplats.

Lördagsbarnsaktiviteter som Knacka På, föreställningarna "Gropen", "Det var det fräckaste!" och "Feeri" samt lördagsateljén på Borås Konstmuseum är tillsvidare inställda.

Borås Stadsteater har ställt in föreställningarna för säsongen. I vanliga fall är det alltid fri sittning i lokalen Lilla scenen och vid behov även i lokalen Stora scenen.

Tisdagar på Kulturhuset kommer att sända kommande föreläsningar digitalt via Facebook. I vanliga fall är det alltid fri sittning i lokalen så att du kan själv välja var du vill sitta. Lokalen är rymlig och luftig med stolar utplacerade som kan flyttas.

Borås Bio Röda Kvarn har alltid fri sittning i lokalen så du och ditt sällskap kan själv välja var ni vill sitta. Lokalen är rymlig och har en kapacitet på 252 platser där du kan välja var du vill sitta.

Biblioteken

Borås Stadsteater

Ja, det går oftast bra under föreställningsperioden, men kan komma att ändra sig. Vi ber dig läsa på webbplatsen eller kontakta biljettkassan på 033-35 35 35 för mer information.

Borås Bio Röda Kvarn

Ja, vi erbjuder återlösning av biljetter men detta måste göras på plats i kassan på Röda Kvarn och innan föreställningen startat. Du (eller någon du känner) tar med biljetten med streckkod alternativt bokningsnummer. Kassan är öppen i 30 minuter innan föreställningen startar vid samtliga av biografens visningstillfällen. Observera att biljetter till "Live på bio"-föreställningar ej återlöses i annat fall än att visningen ställs in av oss eller arrangören.

I höst kommer skolbio att kunna visas igen och programmet kommer finnas i Kulturkatalogerna och på Röda Kvarns webbsida. Bio Röda Kvarn följer myndigheternas rekommendationer.

Borås Bio Röda Kvarn

Badhusen

Våra simhallar är stängda för allmänheten tills vidare.

Vi kommer inte att betala tillbaka pengar. Det som kan bli aktuellt om läget förändras är att man fryser korten. Så länge vi håller alla anläggningar öppna så fryser vi inga kort.

Undantag görs för personer i riskgruppen med läkarintyg, de kan få frysa sina kort redan nu. De behöver inte belasta sjukvården med sjukintyg nu, det kan vi korrigera i efterhand. Vi förlänger då datumen på deras årskort.

Vi undersöker om vi kan stoppa enstaka utskick med fakturor för dem med sjukintyg som använder autogiro. Vi kommer att lösa även autogiro men har i dag inte exakt svar på hur.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Frågor och svar för uppleva och göra

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol