Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Arrangera evenemang

Borås är en evenemangsstad som välkomnar initiativ och evenemang. Det finns dock regler för hur dessa kan gå till och du behöver oftast olika tillstånd. För att få hjälp med att anordna evenemang kontaktar du Borås TMElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På deras webbplats finns kontaktinformation, checklistor och Handbok för evenemang, som är en praktisk handbok med allt du behöver veta för att arrangera ett evenemang.

Handbok för evenemang och möten i Borås syftar till att underlätta arbetet för dig som arrangör i staden. Det är en sammanställning över tillståndsprocessen, vilka tillstånd som kan komma att bli aktuella, lokal kontaktinformation och länkar till ansvarig verksamhet eller myndighet. Den innehåller också mallar för säkerhetsarbete samt riktlinjer och tips för att skapa miljövänliga och tillgängliga evenemang.

Du kan även läsa Evenemangsboken här. I den står allt du behöver veta för att arrangera ett evenemang.

Handboken är framtagen av Säkerhetsnålen Borås – välplanerat värdskap. Säkerhetsnålen är den lokala kommunikations- och samverkansgruppen i Borås där alla berörda parterna inför, under och efter ett arrangemang samverkar för att skapa trygghet, säkerhet och en god upplevelse för arrangör och arrangemangets deltagare såväl som besökare.

Senast ändrad: 2019-06-10 14.47

Ändrad av:

Dela sidan: Arrangera evenemang

g q n C

y Nyheter

  • 2020-04-02 10.52

    Borås är Årets studentstad

    Orädda för utmaningar, utveckling i fokus och stolthet över studenterna. Därför utnämner Sveriges förenade studentkårer ...