Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Arrangera evenemang

Borås är en evenemangsstad som välkomnar initiativ och evenemang. Det finns dock regler för hur dessa kan gå till och du behöver oftast olika tillstånd. För att få hjälp med att anordna evenemang kontaktar du Borås TMElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På deras webbplats finns kontaktinformation, checklistor och Handbok för evenemang, som är en praktisk handbok med allt du behöver veta för att arrangera ett evenemang.

Handbok för evenemang och möten i Borås syftar till att underlätta arbetet för dig som arrangör i staden. Det är en sammanställning över tillståndsprocessen, vilka tillstånd som kan komma att bli aktuella, lokal kontaktinformation och länkar till ansvarig verksamhet eller myndighet. Den innehåller också mallar för säkerhetsarbete samt riktlinjer och tips för att skapa miljövänliga och tillgängliga evenemang.

Du kan även läsa Evenemangsboken här. I den står allt du behöver veta för att arrangera ett evenemang.

Handboken är framtagen av Säkerhetsnålen Borås – välplanerat värdskap. Säkerhetsnålen är den lokala kommunikations- och samverkansgruppen i Borås där alla berörda parterna inför, under och efter ett arrangemang samverkar för att skapa trygghet, säkerhet och en god upplevelse för arrangör och arrangemangets deltagare såväl som besökare.

Senast ändrad: 2019-06-10 14.47

Ändrad av:

Dela sidan: Arrangera evenemang

g q n C

y Nyheter

 • 2019-09-17 10.16

  Näringslivsdagen 2019

  Alla stora innovatörer har något gemensamt. De har modet att göra det som ingen tidigare gjort.
 • 2019-09-13 11.24

  Nu ska Stadshusets entré byggas om

  På måndag den 16 september påbörjas arbetet med att bygga om Stadshusets entré. Huvudentrén mot Kungsgatan stängs och be...

y Nyheter

 • Kommunstyrelsen

o Kalender

 • Logga Nationell verkstad 2019
 • t 2019-10-23 10.00
  Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3 Borås

  Nationell verkstad för hållbara livsstilar

  Vill du veta mer om framtidens konsument och hållbara livsstilar? Den 23-24 oktober arrangerar Science Park Borås Nation...

 • Kommunstyrelsen sammanträder