Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Alternativ upplaga av Näringslivsdagen

Artikeln publicerades:

Det uppskattade eventet har sedan starten 2013 varit en självklar mötesplats för nätverkande, inspiration och kunskapsutbyten. I år blir upplägget lite annorlunda.

– När beslut om årets upplaga behövde tas kändes det för osäkert att kunna genomföra dagen så som vi vill ha den. För att inte behöva vänta ett helt år till så blir det den 14 oktober en liten teaser inför 2022, säger Emelie Bergdahl, projektledare för Näringslivsdagen.

Då arrangerar Borås Stad och Borås Näringsliv som huvudarrangörer tillsammans med Företagarna Borås ett event för ett begränsat antal personer.

– Det är alltså ingen vanlig näringslivsdag med sponsorer och utställning. Vi gör detta för att hålla Näringslivsdagen vid liv och för att behovet att kunna träffas är stort.

Under hösten och vintern pausas sedan arbetet innan det drar igång igen till våren.

– Planen som vi arbetade fram till detta året pausar vi, men mycket kan vi använda nästa år samtidigt som vi skapar lite nytt. Det kommer att bli en magisk dag som vi har längtat efter en lång tid nu. Lägg tisdagen den 4 oktober 2022 på minnet redan nu, säger Emelie Bergdahl.

Foton på talare på scen från tidigare upplagor av näringslivsdagen
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-09-23] Alternativ upplaga av Näringslivsdagen

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol