Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Creative Innovation – nytt projekt på gång!

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

I en tid då allt förändras i en allt snabbare takt och globalisering och digitalisering medför krav på anpassning, är det ett faktum att våra kreativa och kulturella företag behöver anpassa sig och utveckla sina verksamheter.

I höst startar vi därför upp den spännande och kostnadsfria utbildningsserien ”Creative Innovation”. Creative Innovation är ett projekt som medfinansieras av Boråsregionen och riktar sig till företag som verkar inom den kreativa och kulturella näringen i Sjuhärad.

Creative Innovation kommer erbjuda deltagarna en utbildning inom innovation för att vässa sin affärsidé och även ge flera bra verktyg för att kunna anamma framtiden, samt få möjlighet att utveckla sin verksamhet. Creative Cluster ihop med RISE har tagit fram sex stycken workshops/föreläsningar. I och med rådande pandemi kommer utbildningen ske i ett digitalt forum men det kommer ändå finnas möjlighet till socialt utbyte samt att knyta affärskontakter.

Projektet har ett begränsat antal platser. Mer information om Creative Innovation hos Creative Cluster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi ser mycket fram emot detta projekt!

Symbol för Creative Innovation
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-09-10] Creative Innovation – nytt projekt på gång!

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol