Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Ett jubileum som lyfter hela staden

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

När Borås nästa år fyller 400 år väntas ett storslaget firande fördelat över hela året.

Jubileets syfte är att bidra till utveckling i Borås mot en snyggare och modernare stad i större kostym, där både privatpersoner, företag, föreningar, förvaltningar och akademi kan delta. Fredrik Beckman, kommunikatör för jubileet hos Borås TME, menar att det finns mycket att vinna för alla parter.

– En stark och framåtsträvande stad är positivt för alla som bor och verkar här. Jubileet kommer fungera som ett avstamp för Borås fortsatta tillväxt, säger Beckman.

För företagen finns stora möjligheter att påverka framtidsbilden av Borås och lyfta frågor och engagemang som företagarna själva brinner för.

– Det vi helst vill är att engagemanget kommer från företagarna själva. Det finns många aktiviteter och processer i det här jubileet där företag har nytta av att vara med. Det är bara att höra av sig kring utmaningar man ser eller utveckling man vill få till stånd, så kan vi tillsammans utforma en aktivitet som blir den del av Borås 400 år.

För mer information om firandet och hur du kan bidra, besök hemsidan för Borås 2021 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller maila kansli@boras400.se

Loggan för Borås 400 år där nollorna är utormade utifrån ullsaxar.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-03-25] Ett jubileum som lyfter hela staden

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol