Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nytt nätverk för Borås unga entreprenörer

Artikeln publicerades:

I februari lanserades det nya konceptet ”Young Friday”. Konceptet syftar till att låta unga och drivna företagare mellan 18-30 år träffa likasinnade för att nätverka, dela erfarenheter, hämta inspiration och göra affärer. På scen står varje gång lokala framgångsexempel som delar med sig av med- och motgångar från entreprenörsvärlden.

Borås är präglat av företagsanda och entreprenörskap och har sedan länge ett flertal etablerade nätverk, men fram tills nu har inget specialiserat sig på de unga krafterna. Initiativtagare till och den drivande kraften i Young Friday är Näringslivsenheten och träffarna arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet Älvsborg och Drivhuset Borås. Den 1 februari arrangerades det första tillfället på Pumphuset i Borås och ett 30-tal gäster fick lyssna till en intervju med Filip och Daniel från Johfors Productions modererad av Teddy Dahlin, samt en föreläsning av fd Bäckängseleven Jennifer Abdulahad som numera driver juristbyrån Aurix Law. Alla tre delade med sig av historier om hur allt började, nycklar till framgång och misstag och motgångar. Frågorna haglade från de engagerade deltagarna och efterföljande mingel gav utrymme för samtal och fler frågor.

Young Friday fortsätter att arrangeras och utvecklas under hela året, under ledning av Näringslivsutvecklare Ingrid Nyman och praktikanten Shend Grajcevci. Nästkommande tillfälle är 25 april. För frågor om Young Friday kontakta Ingrid Nyman.

Young friday
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-06-24] Nytt nätverk för Borås unga entreprenörer

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol