Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Hur går det för Borås – egentligen?

Att vi befinner oss i ett utmanade läge med lågkonjunktur och stigande inflation råder det ingen tvekan om. Men hur ser det ut i Borås och vad kan vi göra tillsammans för att möta utmaningarna?

Att Borås utvecklas är avgörande för både företag och invånare och när det går bra för Borås är det enklare att driva företag, locka hit kompetens och att investera. I dåliga tider blir detta svårare.

Den 17 januari 11.00-13.00 bjuder Borås Stad Näringsliv in dig och ett antal andra ledande företagspersoner till en exklusiv förhandspresentation av vår nya konjunkturrapport Update Borås, där vi presenterar hur det går för Borås och vad vi kan förvänta oss av framtiden. Vi delar också med oss av vad som händer i staden. Efter presentationen bjuder vi på lunch och samtalar om vad vi ser framför oss och hur vi tillsammans kan möta förändringarna på bästa sätt.

Vi träffas på nyrenoverade Astern mat och möten. Parkering finns på Pulsenområdet, kvarteret Makrillen mot motorvägen men även mot Viskan och Mariedal.

Dag: Tisdagen den 17 januari
Tid: 11:00-13:00
Plats: Astern mat & möten, Kyrkängsgatan 8, Borås
Anmälan: Senast 16 december 2022

Update Borås
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Hur går det för Borås – egentligen?

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender