Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Lediga lokaler

För att du ska hitta lokalen som passar dig bäst samarbetar Borås Stad med de tre största plattformarna i Sverige för att söka och marknadsföra lediga lokaler.

Lokalnytt

I Lokalnyttlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler. Genom Borås Stads avtal med Lokalnytt kan du som fastighetsägare och näringsidkare skapa ett kostnadsfritt underkonto och marknadsföra dina lediga lokaler och även annonsera efter lediga lokaler. Detta gör du genom att kontakta Daniel Göök, etableringsansvarig: 0768-88 70 09 så hjälper han dig.

Objektvision

I Objektvisonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du lediga lokaler i Borås kommun.

Genom Borås Business Region samarbetar vi med Objektvision.se - Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark, för att hjälpa fastighetsägare och företag att etablera sig i Borås kommun. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare eller företagare kostnadsfritt kan annonsera dina kommersiella objekt på Objektvision.se genom vårt kommunavtal.

Skapa annonsörskonto på Objektvision.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Manual för hur du blir annonsör med kommun-paketetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lokalguiden

I Lokalguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du lediga kontor, lagerlokaler, butikslokaler och verkstäder.

Senast ändrad: 2020-03-02 08.46

Ändrad av:

Dela sidan: Lediga lokaler

g q n C

y Nyheter

  • 2020-03-25 14.08