Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

E-handelsstaden

E-handelsstaden Borås är en ekonomisk förening vars målsättning är att utveckla regionens position som ett modernt handelsområde in i framtiden och skapa möjligheter till investeringar, etableringar och tillväxt.

Föreningen är en plattform för samspel mellan näringslivet, Borås Stad, Högskolan i Borås och övriga utbildningsaktörer. Visionen är att Boråsregionen ska vara Nordens självklara handelsnav!

För att nå dit arbetar föreningen aktivt med att utveckla regionens utbildningar för att säkra tillgången på kompetent arbetskraft och med att sprida kunskap inom logistikområdet. E-handelsstaden Borås tror på affärer via möten och anordnar regelbundet frukostföreläsningar och andra event för föreningens medlemmar.

Alla företag med intresse av handel och logistik är välkomna som medlemmar. På e-handelsstadens webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du bland annat mer information om föreningen, hur du kan bli medlem och vilka evenemang som är på gång.

EHB logga

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: E-handelsstaden

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En kvinna står på en äng.

  Publicerad den

  Nominera Årets landsbyggare

  Nu är det hög tid att nominera till Årets landsbyggare 2021 i Sjuhärad. I år delas priset ut i fyra kategorier: Entreprenör, Entreprenöriell förening, Attityd samt Ung landsbyggare.
 • Vy över Borås.

  Publicerad den

  Förlängt stöd till näringslivet

  På gårdagens sammanträde klubbade Kommunfullmäktige igenom förlängning av flera åtgärder för att försöka underlätta för näringslivet som fortfarande har en svår tid under pågående pandemi. De nya besl...
Ikon: Kalender

Kalender