Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

E-handelsstaden Borås

E-handelsstaden Borås är en ekonomisk förening vars målsättning är att utveckla regionens position som ett modernt handelsområde in i framtiden och skapa möjligheter till investeringar, etableringar och tillväxt.

Föreningen är en plattform för samspel mellan näringslivet, Borås Stad, Högskolan i Borås och övriga utbildningsaktörer. Visionen är att Boråsregionen ska vara Nordens självklara handelsnav!

För att nå dit arbetar föreningen aktivt med att utveckla regionens utbildningar för att säkra tillgången på kompetent arbetskraft och med att sprida kunskap inom logistikområdet. E-handelsstaden Borås tror på affärer via möten och anordnar regelbundet frukostföreläsningar och andra event för föreningens medlemmar.

Alla företag med intresse av handel, logistik och IT är välkomna som medlemmar. På e-handelsstadens webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du bland annat mer information om föreningen, hur du kan bli medlem och vilka evenemang som är på gång.

E-handelsstaden Borås Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: E-handelsstaden Borås

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En flygbild över Pulsenområdet i Borås.

  Publicerad den

  Tyck till om Pulsenområdet

  Det pulserar i Pulsenområdet! Det ska byggas bostäder, kontor och mötesplatser och inte minst ska den stora gröna Viskans park gå rakt igenom området. Men innan vi sätter spaden i marken vill vi veta ...
 • Skiss över Borås nya torg vid Västerbrogatan. 

  Publicerad den

  Se så fint Borås nya torg kommer bli!

  För tillfället är området vid gamla Postenhuset en byggarbetsplats. Men håll ut, här växer nämligen ett helt nytt torg fram, granne med Viskan, dränkt i härlig kvällssol och med utsikt över den vackra...


 • Publicerad den

  Creative Innovation - ny ansökningsperiod

  Behöver ditt företag en nystart? En energikick för att sätta nya mål? Perfekt, för nu har ansökan till år två av Creative Innovation öppnat.
Ikon: Kalender

Kalender