Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Fixa laddplats till arbetsplatsen

Tillsammans med projekt "Fixa laddplats" bjuder vi in företagare och fastighetsägare för kommersiella fastigheter till ett webbinarium för inblick och råd i processen att installera laddplatser för anställda, besökare och hyresgäster.

Känner ni, precis som många andra, att ni bör hänga med i utvecklingen när elbilar blir mer och mer populärt och antalet elfordon kraftigt ökar för varje år?

Då är detta webbinarium en bra start för att bli en än mer attraktiv arbetsgivare och/eller fastighetsägare. Behovet av att kunna ladda sin bil under arbetstid ökar och efterfrågan på stöd i processen är stort. Under det timmeslånga webbinariet höjer vi teknikförståelsen, nosar på konceptval och berättar om vilka förberedelser som är viktiga att beakta inför en upphandling.

För den som vill ha ytterligare stöd i sin process erbjuder projektet "Fixa laddplats" skräddarsydd rådgivning utifrån era behov och förutsättningar.

Säkra din plats redan idag genom att anmäla dig via anmälningsformuläret nedan.

Länk till webbinariet skickas ut dagen innan webbinariet.

Dag och tid

När: Fredag 23 april klockan 8.30-9.30
Målgrupp: Företagare och fastighetsägare för kommersiella fastigheter, som äger eller på annat sätt upplåter marken som berörs.

Projektet finansieras av Västra Götalandsregionen.

Varmt välkomna!

Anmälan till webbinarium 23 april klockan 8.30

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Fixa laddplats till arbetsplatsen

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender