Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Näringslivsdagen

För dig som är företagare är den årligen återkommande Näringslivsdagen en självklar mötesplats för nätverkande, inspiration och kunskapsutbyten. Sedan starten 2013 har Näringslivsdagen växt från runt 300 deltagare till över 800 deltagare, så detta är en dag du inte vill missa!

Näringslivsdagen 2020

Med tanke på rådande omständigheter och kvarstående restriktioner har vi nu tyvärr fått fatta beslutet att vi inte kan arrangera någon Näringslivsdag 2020. Det är otroligt tråkigt men vi hoppas och tror att ni har förståelse för detta.

Vi arbetar nu mot 2021 och planerar för en fantastisk Näringslivsdag med inspiration och nätverkande under jubileumsåret.

Näringslivsdagens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta mer information om dagen.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Näringslivsdagen

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En kvinna står på en äng.

  Publicerad den

  Nominera Årets landsbyggare

  Nu är det hög tid att nominera till Årets landsbyggare 2021 i Sjuhärad. I år delas priset ut i fyra kategorier: Entreprenör, Entreprenöriell förening, Attityd samt Ung landsbyggare.
 • Vy över Borås.

  Publicerad den

  Förlängt stöd till näringslivet

  På gårdagens sammanträde klubbade Kommunfullmäktige igenom förlängning av flera åtgärder för att försöka underlätta för näringslivet som fortfarande har en svår tid under pågående pandemi. De nya besl...
Ikon: Kalender

Kalender