Borås Stads logotyp till startsidan
Borås Stads logotyp, till startsidan

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Young Friday

Vad är Young Friday?

Young Friday är ett initiativ från Näringslivsenheten, Borås Stad och är ett nätverk för unga entreprenörer.

Det blir inte nu men det blir sedan

I och med rådande omständigheter arrangeras just nu inte några aktiviteter inom Young Friday. Men ni får gärna bli medlemmar och ta del av nätverket digitalt tills dess att vi kan ses igen.

Young Friday Inspiration

Young Friday Inspiration är inspirationsträffar som vi, eller våra samarbetspartners Drivhuset Boråslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Ung Företagsamhet Älvsborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arrangerar. Inspirationstillfällena är öppna för alla intresserade och karakteriseras främst av fredagskänsla, mingel, möten och entreprenöriell inspiration. Dessa tillfällen sker 1-2 gånger per termin och marknadsförs på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tillfällena är helt kostnadsfria och sker oftast på kvällstid.

Young Friday Members

Som medlem i Young Friday får du möjlighet att vara med på spännande workshops och föreläsningar, studiebesök på intressanta företag samt större mingelaktiviteter med inspirationsföreläsare. Att vara medlem i Young Friday är helt kostnadsfritt och du har stor möjlighet att påverka innehållet. För att ansöka om medlemsskap, fyll i nedanstående formulär.

Har du frågor som rör Young Friday kan du maila oss!

Glöm inte följa oss på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster! sociala medier!

Young Friday logga

Ansök om medlemsskap

Senast ändrad: 2020-06-23 08.53

Ändrad av:

Dela sidan: Young Friday

g q n C
Ikon: tidning

Nyheter

 • En telefon med knappsats

  Publicerad den

  Problem att nå Borås Stad via telefon

  En fiberkabel i Göteborg har blivit avgrävd vilket påverkade telefonin i Borås Stad. Felsökning pågår i detta nu tillsammans med underleverantör. Flertalet fasta dataförbindelser och telefoniförbindel...
 • En drönarbild över Södra torget med dess omgivningar.

  Publicerad den

  Stabilt näringslivsklimat i Borås

  Borås visar ett stabilt näringslivsklimat i Svenskt Näringslivs årliga ranking. Bland landets femton största kommuner hamnar Borås på en andraplats.
 • Rostig skylt med text Borås

  Publicerad den

  Stabilt näringslivsklimat i Borås

  Borås visar ett stabilt näringslivsklimat i Svenskt Näringslivs årliga ranking. Bland landets femton största kommuner hamnar Borås på en andraplats.
Ikon: Kalender

Kalender