Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Young Friday

Young Friday är ett initiativ från Näringslivsenheten, Borås Stad och är ett nätverk för unga entreprenörer.

Det blir inte nu men det blir sedan

I och med rådande omständigheter arrangeras just nu inte några aktiviteter inom Young Friday. Men ni får gärna bli medlemmar och ta del av nätverket digitalt tills dess att vi kan ses igen.

Young Friday Inspiration

Young Friday Inspiration är inspirationsträffar som vi, eller våra samarbetspartners Drivhuset Borås och Ung Företagsamhet Älvsborg arrangerar. Inspirationstillfällena är öppna för alla intresserade och karakteriseras främst av fredagskänsla, mingel, möten och entreprenöriell inspiration. Dessa tillfällen sker 1-2 gånger per termin och marknadsförs på Instagram och Facebook. Tillfällena är helt kostnadsfria och sker oftast på kvällstid.

Young Friday Members

Som medlem i Young Friday får du möjlighet att vara med på spännande workshops och föreläsningar, studiebesök på intressanta företag samt större mingelaktiviteter med inspirationsföreläsare. Att vara medlem i Young Friday är helt kostnadsfritt och du har stor möjlighet att påverka innehållet. För att ansöka om medlemskap, fyll i nedanstående formulär.

Har du frågor som rör Young Friday kan du maila oss.

Glöm inte följa oss på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Mer information

Ansök om medlemskap

Young Friday logga

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Young Friday

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

  • En kvinna står på en äng.

    Publicerad den

    Nominera Årets landsbyggare

    Nu är det hög tid att nominera till Årets landsbyggare 2021 i Sjuhärad. I år delas priset ut i fyra kategorier: Entreprenör, Entreprenöriell förening, Attityd samt Ung landsbyggare.
Ikon: Kalender

Kalender