Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Young Friday

Vad är Young Friday?

Young Friday är ett initiativ från Näringslivsenheten, Borås Stad och är ett nätverk för unga entreprenörer. Young Friday har två huvudspår, men du kan givetvis ta del av båda om du vill.

Young Friday Inspiration

Young Friday Inspiration är inspirationsträffar som vi, eller våra samarbetspartners Drivhuset Boråslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Ung Företagsamhet Älvsborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arrangerar. Inspirationstillfällena är öppna för alla intresserade och karakteriseras främst av fredagskänsla, mingel, möten och entreprenöriell inspiration. Dessa tillfällen sker 1-2 gånger per termin och marknadsförs på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tillfällena är helt kostnadsfria och sker oftast på kvällstid. Vill du ha ut mer av nätverket, kan du också bli medlem.

Young Friday Members

Som medlem i Young Friday listas du i vårt register (se nedan för integritetspolicy) och får all information om medlemsaktiviteter direkt via mail samt en sluten Facebook-grupp ”Young Friday members”. Medlemskapet är gratis och inspirationstillfällena beskrivna ovan ingår självklart också. Syftet med nätverkets medlemskap är att utveckla er som entreprenörer genom mer än inspiration och därför varva inslag av kompetensutveckling, workshops, nätverksövningar och studiebesök på spännande företag. Medlemsaktiviteter arrangeras dagtid ca 2ggr/termin med möjlighet till utökning om önskemål finns hos er medlemmar. Vi hoppas att du som blir medlem i Young Friday vill utvecklas inom ditt entreprenörskap och träffa likasinnade. För att bli medlem fyller du i ansökan här nedanför.

Har du frågor som rör Young Friday kan du maila oss eller ta kontakt med Ingrid Nyman som är projektledare.

Glöm inte följa oss på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster! sociala medier!

Young Friday logga

Medlemsskap

Som medlem i Young Friday får du möjlighet att vara med på spännande workshops och föreläsningar, studiebesök på intressanta företag samt större mingelaktiviteter med inspirationsföreläsare. Att vara medlem i Young Friday är helt kostnadsfritt och du har stor möjlighet att påverka innehållet. För att ansöka om medlemsskap, fyll i nedanstående formulär.