Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Young Friday

Young Friday är ett initiativ från Näringslivsenheten, Borås Stad och är ett nätverk för unga entreprenörer.

Det blir inte nu men det blir sedan

I och med rådande omständigheter arrangeras just nu inte några aktiviteter inom Young Friday. Men ni får gärna bli medlemmar och ta del av nätverket digitalt tills dess att vi kan ses igen.

Young Friday Inspiration

Young Friday Inspiration är inspirationsträffar som vi, eller våra samarbetspartners Drivhuset Borås och Ung Företagsamhet Älvsborg arrangerar. Inspirationstillfällena är öppna för alla intresserade och karakteriseras främst av fredagskänsla, mingel, möten och entreprenöriell inspiration. Dessa tillfällen sker 1-2 gånger per termin och marknadsförs på Instagram och Facebook. Tillfällena är helt kostnadsfria och sker oftast på kvällstid.

Young Friday Members

Som medlem i Young Friday får du möjlighet att vara med på spännande workshops och föreläsningar, studiebesök på intressanta företag samt större mingelaktiviteter med inspirationsföreläsare. Att vara medlem i Young Friday är helt kostnadsfritt och du har stor möjlighet att påverka innehållet. För att ansöka om medlemskap, fyll i nedanstående formulär.

Har du frågor som rör Young Friday kan du maila oss.

Glöm inte att följa oss på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Mer information

Ansök om medlemskap

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Young Friday

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En flygbild över Pulsenområdet i Borås.

  Publicerad den

  Tyck till om Pulsenområdet

  Det pulserar i Pulsenområdet! Det ska byggas bostäder, kontor och mötesplatser och inte minst ska den stora gröna Viskans park gå rakt igenom området. Men innan vi sätter spaden i marken vill vi veta ...
 • Skiss över Borås nya torg vid Västerbrogatan. 

  Publicerad den

  Se så fint Borås nya torg kommer bli!

  För tillfället är området vid gamla Postenhuset en byggarbetsplats. Men håll ut, här växer nämligen ett helt nytt torg fram, granne med Viskan, dränkt i härlig kvällssol och med utsikt över den vackra...


 • Publicerad den

  Creative Innovation - ny ansökningsperiod

  Behöver ditt företag en nystart? En energikick för att sätta nya mål? Perfekt, för nu har ansökan till år två av Creative Innovation öppnat.
Ikon: Kalender

Kalender