Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Företagsstart Sjuhärad

Företagsstart Sjuhärad är föreningen för dig som funderar på att starta företag eller som nyss har startat ett företag i någon av Sjuhärads kommuner. Målsättningen är att bidra med stöd, kunskap och möten för att utveckla Sjuhäradregionens företagare.

Förutom nyttig information för företagare på föreningens webbsida och i sociala media kanaler finns både möjlighet att boka rådgivningsmöten med Företagsstart Sjuhärads rådgivare och att delta på regelbundna nyföretagarmöten och öppet hus i Sjuhärads samtliga kommuner.

Nedan är exempel på områden Företagsstart Sjuhärad kan hjälpa dig med i uppstarten av ditt företag:

  • Rådgivning - Du får hjälp att sätta upp en plan för ditt framtida företag och diskuterar hur du kan utveckla din idé till ett företag. All rådgivning är gratis.
  • Registrering av företag - Vilken bolagsform som är bäst för dig och hur du går till väga när du ska registrera ditt företag
  • Affärsplan - Hur du tänker driva din verksamhet och hur du får det att gå ihop ekonomiskt
  • Bokföring - Alla som driver ett företag har bokföringsskyldighet enligt svensk lag. Det är viktigt att känna till de grundläggande reglerna när du startar företag.
  • Kontaktnät - Du kanske behöver utöka ditt kontaktnät eller har funderingar på vilka nätverk du kan medverka i.

Boka ett gratis rådgivningsmöte och ta del av nyttig information på Företagsstarts webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Logotyp med text Företagsstart Sjuhärad. En turkos och vit pil som symbol.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Företagsstart Sjuhärad

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender