Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland

Creative Innovation - nytt projekt på gång!

Artikeln publicerades:

I en tid då allt förändras i en allt snabbare takt och globalisering och digitalisering medför krav på anpassning och hållbarhet, är det ett faktum att kreativa och kulturella företag behöver förnya sig och utveckla sina verksamheter.

I höst startar därför den spännande och kostnadsfria utbildningsserien ”Creative Innovation”. Creative Innovation är ett projekt som medfinansieras av Boråsregionen och riktar sig till företag som verkar inom den kreativa och kulturella näringen i Sjuhärad.

Creative Innovation kommer erbjuda deltagarna en utbildning inom innovation för att vässa sin affärsidé och även ge flera bra verktyg för att kunna anamma framtiden, samt få möjlighet att utveckla sin verksamhet. Creative Cluster ihop med RISE har tagit fram sex stycken workshops/föreläsningar. I och med rådande pandemi kommer utbildningen ske i ett digitalt forum men det kommer ändå finnas möjlighet till socialt utbyte samt att knyta affärskontakter.

Projektet har ett begränsat antal platser och sista anmälningsdag är 15 september. Mer information om utbildningens alla delar och ansökan hittar du hos Creative Clusterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Logotyp Creative Innovation

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-09-01] Creative Innovation - nytt projekt på gång!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol