Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Borås Stad söker grundskollärare

På den här sidan genomför vi en rekryteringskampanj riktad mot dig som är lärare i Finland.

Starta ditt nya liv i Borås. Nu finns möjligheten att söka heltidstjänster som grundskollärare från årskurs 1 till och årskurs 9 i Borås Stad. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om hur du kan få ett meningsfullt arbete i Borås, få en inblick i våra grundskolor och lär dig mer om staden och hur det är att bo här.

Foto på tillgänglighetsanpassad promenadslinga över Vänga mosse

Intresserad av ett meningsfullt arbete?
Som lärare i Borås Stad får du stöd av kolleger i arbetet och möjlighet till ämnesövergripande samverkan. Du ingår i ett arbetslag som gemensamt planerar undervisning och utveckling.

Flygbild över Borås

Om Borås
I Borås bor över 112 000 invånare, 13 000 av dem har finskt påbrå vilket har lett till att Borås är finskt förvaltningsområde – det innebär att mycket offentlig service ges även på finska.

En tallrik sallad

Mat och drycklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Borås har massor av bra restauranger. Den positiva utvecklingen i Borås har under de senaste åren påverkat stadens utbud av restauranger och caféer.

En modell med en färgglad klänning

Kultur och nöje
Konst, teater, litteratur eller film ? Ta del av kulturutbudet i Borås med mängder av arrangemang och upplevelser inom konst och kultur.

Hus utmed Viskanpromenaden

Boende
Staden hjälper till med bostad i den mån det är möjligt då du anställs som grundskolelärare. Vi har också en förteckning till aktuella fastighetsägare och hyresvärdar om du själv vill söka din bostad i Borås.

En skulptur av en pistol

Sevärdheterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Borås har många servärdheter att erbjuda. Dessutom kan du på mindre än en timme nå såväl nöjesparken Liseberg som skärgården eller en mängd andra upplevelser.

Senast ändrad: 2018-11-12 15.21

Ändrad av:

Dela sidan: Borås Stad söker grundskollärare

g q n C