Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Borås Stad söker grundskollärare

På den här sidan genomför vi en rekryteringskampanj riktad mot dig som är lärare i Finland.

Starta ditt nya liv i Borås. Nu finns möjligheten att söka heltidstjänster som grundskollärare från årskurs 1 till och årskurs 9 i Borås Stad. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om hur du kan få ett meningsfullt arbete i Borås, få en inblick i våra grundskolor och lär dig mer om staden och hur det är att bo här.

Foto på tillgänglighetsanpassad promenadslinga över Vänga mosse

Intresserad av ett meningsfullt arbete?
Som lärare i Borås Stad får du stöd av kolleger i arbetet och möjlighet till ämnesövergripande samverkan. Du ingår i ett arbetslag som gemensamt planerar undervisning och utveckling.

Flygbild över Borås

Om Borås
I Borås bor över 112 000 invånare, 13 000 av dem har finskt påbrå vilket har lett till att Borås är finskt förvaltningsområde – det innebär att mycket offentlig service ges även på finska.

En tallrik sallad

Mat och drycklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Borås har massor av bra restauranger. Den positiva utvecklingen i Borås har under de senaste åren påverkat stadens utbud av restauranger och caféer.

En modell med en färgglad klänning

Kultur och nöje
Konst, teater, litteratur eller film ? Ta del av kulturutbudet i Borås med mängder av arrangemang och upplevelser inom konst och kultur.

Hus utmed Viskanpromenaden

Boende
Staden hjälper till med bostad i den mån det är möjligt då du anställs som grundskolelärare. Vi har också en förteckning till aktuella fastighetsägare och hyresvärdar om du själv vill söka din bostad i Borås.

En skulptur av en pistol

Sevärdheterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Borås har många servärdheter att erbjuda. Dessutom kan du på mindre än en timme nå såväl nöjesparken Liseberg som skärgården eller en mängd andra upplevelser.

Senast ändrad: 2018-11-12 15.21

Ändrad av:

Dela sidan: Borås Stad söker grundskollärare

g q n C