Meny

Meny

Funkisfestivalen

Tycker du om att stå på scen och sjunga? Tycker du om att uppträda och sprida glädje? Är du över 15 år och tillhör LSS? Då är Funkisfestivalen något för dig!

Funkisfestivalen

Funkisfestivalen - deltävling i Borås den 2 feb 2019

Funkisfestivalen är en sångtävling, likt Melodifestivalen som visas på tv varje år, och Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Det är ett årligt återkommande evenemang sedan 2011.

2019 är Borås en av de städer som anordnar en deltävling av Funkisfestivalen. Lördagen 2 februari klockan 18:00 går deltävlingen av stapeln i Borås Kulturskolas nya lokaler på Simonsland!

Publikbiljetter går att förhandsboka från den 15 januari. Kontakta jennica.dahlqvist@boras.se eller 0768-88 76 42 för att boka. 

Vinnaren går vidare till en av semifinalerna på Nalen i Stockholm den 1 och 2 april. De som går vidare även därifrån tävlar i finalen som äger rum den 26 augusti i Waterfront Congress Centre i Stockholm.

Borås deltävling av Funkisfestivalen är ett samarbete mellan Borås Stad, FUB och Studieförbundet Vuxenskolan. Funkisfestivalens officiella hemsida:https://www.funkisgladje.se.länk till annan webbplats

Vid frågor kontakta:

Lotta Andersson
E-post: fub.boras@gmail.com
Telefon: 0760-17 64 44

Funkisfestivalens officiella hemsida: https://www.funkisgladje.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-12-20 07.56

Ändrad av:

Dela sidan: Funkisfestivalen

g q n C

p

Kontakt