Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Innovationsveckan 2020

Innovationsveckan är ett initiativ från Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning. Veckan är unik då den är både lokal och nationell samtidigt! Det gemensamma är att vi arbetar för ett mer innovativt offentligt Sverige.

I Borås arrangeras innovationsveckan av Innovationsplattform Borås

Under veckan visas 17 föredrag, du kan ta del av dem på plats på Textile Fashion Center eller se dem onlinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Högst 20 personer kommer kunna delta på plats på varje föredrag, sittningen kommer vara gles och handsprit finns att tillgå. Anmäl dig om du vill delta på platslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Föredragen kommer från Borås Stad, Högskolan Borås, Science Park, Vinnova, Sjuhärads Samordningsförbund, Miljöbron, RISE, EKAN AB och Reko-ringen Sjuhärad. Vi vill med denna mix visa på att staden jobbar flitigt med olika samverkanspartners, vi vill också visa att vi både inom och utom staden prövar många olika vägar för att nå innovativa lösningar och faktiskt ett hållbart samhälle.

Hjärtligt välkommen!

Just nu finns inga planerade föreläsningar.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Innovationsveckan 2020

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol