Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Klimatprat 2021

Klimatprat 2021 är en del av Borås Stads klimatarbete med ambitioner att minska klimatpåverkan från den kommunala verksamheten och från Borås som samhälle.

Tisdagen den 19 oktober arrangerar Borås Stad årets Klimatprat - och du är inbjuden! Eventet livesänds från Navet Science center via Microsoft Teams.

Länk till sändningen för Klimatprat 2021 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klimatprat

Snacka om förändring

Vad tänker du på om vi säger klimat? Ställ en fråga, lämna en åsikt, snacka helt enkelt om förändring med oss! Dina frågor och tankar utgör grunden för vad vi ska prata om den 19 oktober på den digitala konferensen Klimatprat.

Flygbild över Borås

Program för Klimatprat 2021

Nu finns programmet för konferensen Klimatprat den 19 oktober! Lyssna till Klimatpsykologernas lunchföreläsning och delta gärna i eftermiddagens Klimatprat. All information hittar du här!

Hand som håller en dokument

Klimatstrategin

En grusväg i skogen

Borås Stads Energi- och klimatstrategi Pdf, 533.7 kB.

Energi- och klimatstrategin visar riktningen för Borås Stads arbete med att minska utsläppen av växthusgaser i den egna organisationen och i samhället samt arbetet med att förbereda samhället för effekterna av ett förändrat klimat.

Ikon: tidning

Nyheter

Viable Cities logotyp.

Klimatprat – en del av Klimatneutrala Borås 2030

Klimatprat utgör startskottet för projektet Klimatneutrala Borås 2030 som är en del av Viable Cities kraftsamling för klimatneutrala städer med ett gott liv för alla inom planetens gränser. I projektet samverkar flera lokala aktörer för att genomföra en ambitiös och rättvis klimatomställning, där vi vill engagera boråsare i klimatfrågan.

Borås 400 år logotyp i lila

En del av Borås 400 år Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klimatförändringarna kommer prägla de kommande 400 åren. När Borås år 2021 fyller 400 år blir Klimatprat en del i att utveckla staden och skapa bättre förutsättningar för vår framtid och att göra Borås till en ännu bättre plats att besöka, bo och leva i.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Klimatprat 2021

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol