Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Tävling - Boråskollen

Testa vad du vet om Borås. Vi lottar ut 10 presentkort på 200 kronor från Adlibris bland de som svarat rätt på alla frågor.

1) Hur många invånare har Borås? * (obligatorisk)
1) Hur många invånare har Borås?2) Vilken stad är Årets studentstad i år? * (obligatorisk)
2) Vilken stad är Årets studentstad i år?3) Hur många grundskollärare arbetar i Borås Stad? * (obligatorisk)
3) Hur många grundskollärare arbetar i Borås Stad?4) Hur mycket får varje medarbetare i Borås Stad i friskvårdsbidrag varje år? (Friskvårdsbidrag är extra pengar utöver lön som används till att betala till exempel gymkort, massage, medlemskap i golfklubb eller annan fritidsaktivitet).  * (obligatorisk)
4) Hur mycket får varje medarbetare i Borås Stad i friskvårdsbidrag varje år? (Friskvårdsbidrag är extra pengar utöver lön som används till att betala till exempel gymkort, massage, medlemskap i golfklubb eller annan fritidsaktivitet).5) Hur många ingenjörer arbetar i Borås Stad? * (obligatorisk)
5) Hur många ingenjörer arbetar i Borås Stad?


Logotypen är en rund röd ring med en krona överst och texten Karriärföretag 2021.

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma

Logotypen är svart med O:et i Borås som har en stad i mitten.

Årets studentstad 2021
Som student i Borås är du alltid en del av staden. Kraften finns i utbilding och stad, forskning och näringsliv. Här är samverkan nyckeln till en god framtid för dig och för vårt samhälle.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Tävling - Boråskollen

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol