Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Tävling - Boråskollen

Testa vad du vet om Borås. Vi lottar ut digitala biobiljetter bland de som svarat rätt på alla frågor. Varje vinnare får två biljetter var, så att du kan bjuda med en vän.

1) Hur många invånare har Borås? * (obligatorisk)
1) Hur många invånare har Borås?2) Hur många år har Borås Stads utsetts till ett Karriärföretag? * (obligatorisk)
2) Hur många år har Borås Stads utsetts till ett Karriärföretag?3) Hur många grundskollärare arbetar i Borås Stad? * (obligatorisk)
3) Hur många grundskollärare arbetar i Borås Stad?4) Hur mycket får varje medarbetare i Borås Stad i friskvårdsbidrag varje år? (Friskvårdsbidrag är extra pengar utöver lön som används till att betala till exempel gymkort, massage, medlemskap i golfklubb eller annan fritidsaktivitet).  * (obligatorisk)
4) Hur mycket får varje medarbetare i Borås Stad i friskvårdsbidrag varje år? (Friskvårdsbidrag är extra pengar utöver lön som används till att betala till exempel gymkort, massage, medlemskap i golfklubb eller annan fritidsaktivitet).5) Hur många ingenjörer arbetar i Borås Stad? * (obligatorisk)
5) Hur många ingenjörer arbetar i Borås Stad?


Logotypen är en rund röd ring med en krona överst och texten Karriärföretag 2021.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare. Därför har Karriärföretagen analyserat vilka arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Tävling - Boråskollen

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol